Min uke på Inspiria

Heihei!
Jeg heter Thea Petrine, og har vært så heldig å få ha arbeidsuke på Inspiria nå i uke 48. Til vanlig går jeg i 10. klasse på Grålum ungdomsskole, men det er veldig kjekt å få et lite avbrekk fra skolehverdagen!
Hittil har jeg jobbet mye i caféen og litt i butikken Logia, men jeg har også fått være med på undervisningsopplegget “Min fantastiske kropp” med 25 andreklassinger. Det var utrolig koselig! Jeg tror at det er veldig spennende å jobbe på et sted som Inspiria – det skjer alltid noe her.

IMG_3703-2

Ovenfor her er en av mine favorittutstillinger her på Inspiria – den viser nemlig hvor mange av de andre som har testet utstillingen som har de samme egenskapene som deg, for eksempel blondt hår, øreflipper og hvordan man krysser armene.

IMG_3701

Som det står på bildet over (liiitt uklart, haha – det blir bedre hvis du trykker på det), så har 880 av 28042 andre personer akkurat de samme egenskapene som meg. Det er litt rart å tenke på!
Nå gleder jeg meg til å fullføre resten av uka, og det er liten tvil om at jeg skal tilbake hit flere ganger
-Thea Petrine