En uke på Inspiria

Hei!

Vi er Vilde og Elin, to jenter på 15 år fra Kruseløkka ungdomsskole. Denne uka er vi her på arbeidsuke. Vi valgte Inspiria fordi vi hadde vært her tidligere og vil lære mer om stedet. Inspiria har vært et spennende sted å komme til. Vi ble møtt av hyggelige mennesker som tok godt i mot oss fra første stund.

 Morsom opplevelse med Planetariet.

 Vilde synes Forråtnelsen var spennende. Det ble lagt inn salat denne uken. Hvordan vil den se ut, mon tro?

Dagene har gått ut på å assistere til de forskjellige aktivitetene. Det har vært morsomt å bli litt kjent med barna som er svært engasjerte i det meste. På onsdag har vi vært så heldige å få følge en gruppe elever fra Tindlund rundt på Forskningsdagen. Det var forskjellige poster, med blant annet Kreftforeningen og UiØ, som hadde ulike oppgaver. Bernt og Unni, CSI Østfold og Energieventyret har også vært spennende å være med på.

 Elin tester ut attraksjonene.

Fordelene med å jobbe her er at du får oppleve det fra et annet perspektiv. Man lærer mye, og i tillegg er det gratis kakao, labfrakker og smilende barn. Det morsomste har vært å være med på de ulike programmene hvor de har for eksempel forvandlet vanlig matte til en morsom lek!

 Lego er morsomt, selv for oss.

Det har vært koselig å være her, og vi takker for oss!

 

Vilde og Elin