Våre inspirerende ansikter

Denne ukens INSPIRIA-ansikt er flotte og inspirerende Nina Marie Olsen. Nina jobber med formidling her på INSPIRIA, og hun er ofte å finne i vårt fascinerende planetarium. Bli bedre kjent med henne nedenfor!

5 raske spørsmål til Nina:

Hva blir du inspirert av?
Kunnskapsrike og engasjerte mennesker inspirerer meg nok mest. De menneskene er det mange av på INSPIRIA 🙂 Jeg blir også inspirert av mennesker som tør å strekke sine grenser og gjøre nye ting, det de drømmer om. I tillegg kan jeg også bli inspirert av å lese bøker, spesielt historiske romaner, musikk og trene.

Hva ville du bli da du var liten?
Jeg husker at jeg hadde stadig fant på nye ting jeg hadde lyst til å bli. Det var alt fra frisør til doktor som skulle hjelpe fattige barn i Afrika. Er veldig fornøyd med at jeg endte opp som lærer, det var nok det beste jeg kunne velge.

Er det noe du skulle ønske du gjorde oftere?
Jeg skulle ønske jeg kunne reise mer. Å dra på turer med familien min er det beste jeg vet. Nå er det snart sommerferie og da skal vi gjøre masse av nettopp det.

Hva er det beste ved å jobbe på INSPIRIA?
Det aller beste med å jobbe på INSPIRIA er å undervise i planetariet. Alle ungene er super nysgjerrige og har tusen spørsmål om universet, stjerner og planeter. Det er utrolig morsomt å oppleve undringen de har rundt dette temaet som er så spennende. I tillegg så er det urolig mange flinke og hyggelige kollegaer som gjør at det er kjempegøy å jobbe her!

Hvilken utstilling på INSPIRIA er din favoritt?
Jeg har mange favoritter, men Hoppet er kanskje aller morsomst. Det er utrolig gøy og ganske flaut å se seg selv i sakte film når man hopper. Ellers så synes jeg at det er veldig morsomt å lage animasjonsfilm, selv om det krever en del tålmodighet og nøyaktighet.