Dyktige INSPIRIA-ansikter

Vårt siste INSPIRIA-ansikt før sommerferien er INSPIRIAs dyktige administrerende direktør, Bjørn Winther Johansen. Bli bedre kjent med Bjørn nedenfor! 🙂

5 raske spørsmål til Bjørn:

Hva blir du inspirert av?
I jobben min blir jeg først og fremst inspirert når jeg sammen med andre kan jobbe med å utvikle noe nytt, eller skape endring. Og dette har nok preget mine valg i yrkeslivet. I det private må nok jobben legges vekk før jeg er klar for nye inntrykk og inspirasjon. For å få til det må jeg helst reise bort sammen med kona mi Margaret. De siste årene har vi blitt veldig glad i Tyrkia, og dit går nok reisen i år også.

Hva ville du bli da du var liten?
Selv om jeg til slutt endte opp som siviløkonom så det ikke slik ut som liten. Jeg var ivrig opptatt av alt som kunne skrus fra hverandre, og hadde nok på et tidspunk et ingeniør talent. Jeg var også på nippet til å bli elektriker med drøm om å jobbe i Nordsjøen.

Er det noe du skulle ønske du gjorde oftere?
Ja, jeg ønsker å være mye flinkere til å være med på ulike kulturtilbud. Men jeg har også lyst til å reise mer, også i Østfold.

Hva er det beste ved å jobbe på INSPIRIA?
Uten tvil mine dyktige medarbeidere. De gir meg positiv energi i hverdagen, og har alltid et smil eller hyggelig bemerkning.

Hvilken utstilling på INSPIRIA er din favoritt?
Jeg like vannverket veldig godt fordi den er så fysisk og lett å forstå. Men jeg har flere favoritter og gleder meg til Østfoldrommet blir helt klart. Det er et samarbeid med Østfoldmuseene og rommet er fullt av historier fra Østfold, både fra gammel og moderne tid.