Hyggelige ansikter

Denne ukens hyggelige og inspirerende INSPIRIA-ansikt er Trine Øiestad-Waglen, som jobber med formidling innen helse her på INSPIRIA. Nedenfor kan du bli bedre kjent med Trine!

5 raske spørsmål til Trine:

Hva blir du inspirert av?
Jeg blir inspirert av kreative mennesker som jeg møter i livet mitt, både på jobb og privat, enten de er kunstneriske eller bare bobler over av gode ideer! Da tenker jeg alltid på om det er noe jeg kan bruke i jobben min på INSPIRIA – som er en utrolig morsom og nettopp kreativ arbeidsplass!

Hva ville du bli da du var liten?
Jeg viste at jeg ville jobbe med mennesker, og syntes det var så mange spennende yrker innen helse at det var litt vanskelig å bestemme seg. Så man kan jo si jeg havnet på “rett hylle”.

Er det noe du skulle ønske du gjorde oftere?
Jeg skulle gjerne reist mer til historiske steder og til kulturer som er ulik vår egen – det synes jeg er utrolig givende. Jeg synes jeg lærer så mye om andre mennesker som fascinerer meg.

Hva er det beste ved å jobbe på INSPIRIA?
Det beste er å treffe så mange glade barn og unge som sier det er gøy å lære på Inspiria. Mine oppfinnsomme og hyggelige kollegaer er også en glede å jobbe med. INSPIRIA er rett og slett moro med mening!

Hvilken utstilling på INSPIRIA er din favoritt?
Som mine kollegaer har sagt før meg; det er vanskelig å velge en da det er så mange . Tror jeg må si “hoppet” – og “hjertet”, hvis jeg kan si to. Det er så fint å se barn som fryder seg når de prøver hoppet, og undrer seg når de er i hjertet. Det gir meg stor glede!