Hvem er vi?

Vi fortsetter å vise fram INSPIRIA-ansiktene våre. 🙂 Denne uken er det Marianne Moe som representerer oss på Facebooksiden vår og her på bloggen. På INSPIRIA jobber Marianne med formidling innen helse til alle de flinke og herlige elevene som her innom senteret. Bli bedre kjent med henne nedenfor!

Hva blir du inspirert av?
Det er mye som inspirerer meg. På jobb blir jeg inspirert av veldig godt samarbeid mine kollegaer og alle de flotte barn og ungdom som vi møter hver dag. Ellers blir jeg inspirert av turer til sjøs, skogs eller utland med familie og venner.

Hva ville du bli da du var liten?
Da jeg var liten ville jeg bli politidame, fordi det så spennende og gøy ut å kjøre politibåt om sommeren.

Er det noe du skulle ønske du gjorde oftere?
Jeg skulle gjerne ha reist oftere.

Hva er det beste ved å jobbe på INSPIRIA?
Det beste med å jobbe på Inspiria er gleden med å formidle, og å utvikle skoleprogrammer sammen med mine gode og flinke kollegaer.

Hvilken utstilling på INSPIRIA er din favoritt?
Vanskelig å velge ut en klar favoritt, men jeg er veldig glad i hoppet og hjertet.