Bli kjent med oss

Vi kjører fortsatt på med ukens INSPIRIA-ansikt, og denne gangen er det herlige Line Bjørnebekk sin tur. Line jobber som formidler her på INSPIRIA, og hun har helse som sitt fagfelt. Helse, som du kanskje visste, er et av våre hovedområder.

5 kjappe spørsmål til Line:

Hva blir du inspirert av?
Jeg blir inspirert av mange ting, familien min (da særlig mine to morsomme døtre) musikk og dans, men for øyeblikket er jobben min en av de tingene i livet mitt som inspirerer meg aller mest!!

Hva ville du bli da du var liten?
Da jeg var lita ville jeg bli skomaker. Et ganske spesielt yrke for ei lita jente, men verden min var ikke så stor den gangen. Tror at ønske mitt kom som et resultat av en sammenblanding av Skomakergata og at jeg var forelsket i en av de store gutta i gata som skulle bli det når han ble stor!

Er det noe du skulle ønske du gjorde oftere?
Det må være å kunne være oftere sammen med venner og gå på teater, konserter og kino. Særlig konserter da musikk er veldig viktig for meg.

Hva er det beste ved å jobbe på INSPIRIA?
Det beste med å jobbe her på inspiria er kombinasjonen av menneskene som jobber her og de spennende arbeidsoppgavene. Helt unik arbeidsplass! Et fantastisk inspirerende miljø og jeg gleder meg til hver dag jeg skal på jobb.

Hvilken utstilling på INSPIRIA er din favoritt?
Her er det mange flotte utstillinger, men må jeg velge en må det bli «Skyggen min». Her kan man fotografere sin egen skygge! Min fasinasjon av eventyret om Peter Pan som leter etter skyggen sin kommer her til sin rett.