Ansiktene bak logoen vår

INSPIRIA-ansiktet denne uken er Ann Karin Lund, som er booking rådgiver her på INSPIRIA. Det er faktisk hennes blide stemme du får høre hvis du ringer til oss (03245)! Hun kan hjelpe deg med alt du lurer på. 🙂

5 kjappe spørsmål til Ann Karin:

Hva blir du inspirert av?
Jeg blir inspirert av andre mennesker, enkelt å greit. Lære andre å kjenne, alle mennesker er unike, vi har vår egen stemme, latter, smil, personlighet etc. og det gir meg masse inspirasjon i hverdagen.

Hva ville du bli da du var liten?
Da jeg var liten ville jeg bli stor nok til å reise for å oppleve verden. Jeg har alltid vært «en smule» nysgjerrig på hva livet har å by på.

Er det noe du skulle ønske du gjorde oftere?
Hmm, skulle ønske at jeg oftere var til stedet i «nuet»! Altså være her og nå, slutte å se bakover eller å planlegge fremtiden.

Hva er det beste ved å jobbe på INSPIRIA?
Alle kollegaene mine på INSPIRIA er helt fantastiske. Å gå på jobben hver dag er en inspirasjon. På INSPIRIA opplever jeg masse latter, smil og en unik entusiasme , samt at det er så utrolige dyktige medarbeidere her som gjør hverdagen helt unik.

Hvilken utstilling på INSPIRIA er din favoritt?
Jeg syntes vår nye utstilling Musiquest er fasinerende, blir så glad av alt jeg kan tralle til, i tillegg syntes jeg fargene i utstillingen til Musiquest er friske og oppkvikkende.