Smilende ansikter bak logoen

Denne ukens INSPIRIA-ansikt er vakre og dyktige Stine Leiulfsrud! Hun jobber som vert her på INSPIRIA. Kommer du inn dørene, er ofte Stines smilende ansikt det første du får se. 🙂 Bli bedre kjent med henne nedenfor!

5 raske spørsmål til Stine:

Hva blir du inspirert av?
Veldig mye forskjellig! Menneskene rundt meg, filmer, nye steder og musikk, for å nevne noen!

Hva ville du bli da du var liten?
Da jeg var liten, ville jeg aller helst bli politihund! Har i ettertid skjønt at det blir litt vanskelig, så nå satser jeg på å komme inn på psykologistudier!

Er det noe du skulle ønske du gjorde oftere?
Jeg elsker å reise til nye steder, noe jeg gjerne skulle gjort litt oftere!

Hva er det beste ved å jobbe på INSPIRIA?
Noe av det beste ved å jobbe her, er å se ungenes første møte med senteret! Det er alltid like gøy å høre “WOW! Det her er det KULESTE jeg har vært med på i hele mitt liv!!”, da ungene springer forventningsfulle inn dørene på morgenen.

Hvilken utstilling på INSPIRIA er din favoritt?
Det er så vanskelig å velge, men jeg tror min favoritt må være “Hoppidet”. Det er utrolig morsomt å se hvordan kroppen beveger seg i saktefilm under et hopp, både framover og bakover!