Arbeidsuke

Hei, jeg heter Kamilla og kommer fra 10.klasse på Tindlund Ungdomskole. Denne uka har vi arbeidsuke, og jeg tilbringer tiden på Inspiria! Tror nok mange er litt misunnelige på meg der.

Jeg har fått være med på mye forskjellig. Full rulle, Bernt og Unni på lutfig oppdrag  og CSI–> løse en drapsak er bare noen av programmene  jeg har fått være med på. Alt har vært kjempegøy og lærerikt. Siden det er jul var jeg så heldig å få være med på juleverksted. Der var det full julestemning med gløgg, pepperkaker og julemusikk. I dag var jeg også med på en visning i planetariet. Det var veldig spennende og jeg lærte masse nytt. I tilleg til å være med på programmene har jeg også vært utstillingsvakt, som går ut på å gå rundt i utstillingen og passe på når skoleelevene er på senteret.

Min favoritt i utstillingen er “hoppet”. Det går ut på at man skal hoppe forran et kamera og det vil vises i sakte film.Man kan også gjøre mye annet forran kameraet, og det er veldig gøy å se hvordan det blir i sakte film!

 

Her får du også et lite snik titt på meg!

– Kamilla