Ansiktene bak INSPIRIA-logoen

Denne uken har vi gleden av å ha Christine Hassel Kristoffersen som ukens INSPIRIA-ansikt. Christine er formidler og fagansvarlig helse, og hun tar imot spente og kunnskapstørste elever på INSPIRIA hver dag.

1. Hva blir du inspirert av?
Naturen – mennesker – musikk – bøker: jeg blir inspirert av mye. Jeg prøver å være åpen og lar meg inspirere av det som gir meg noe.

2. Hva ville du bli da du var liten?
Barnepsykolog var det jeg ønsket å bli. Det å kunne hjelpe barn til å få et best mulig liv var noe jeg ønsket tidlig. Utdannelsen og valg av tidligere arbeidsplasser bærer direkte og indirekte preg av dette.

3. Er det noe du skulle ønske du gjorde oftere?
Jeg ønsker å leve slik at jeg får med meg og nyter dagens “to sekunders lykke” i en hektisk hverdag. Vil derfor oftere fokusere på at jeg har «god» tid, ikke «dårlig» tid — av og til bare «knapphet på tid» 🙂

Jeg liker godt sitatet: Yesterday is history, tomorrow is a mystery – today is a gift, that`s why we call it the present.

4. Hva er det beste ved å jobbe på INSPIRIA?
Alt på INSPIRIA er unikt tenker jeg. Det å jobbe med barn og unge på en arena som formidler kunnskap og holdninger gjennom inspirasjon, nysgjerrighet og aktivitetspedagogikk er helt fantastisk! Kollegaene på INSPIRIA er også enestående, de er alltid positive, glade og dyktige. Dette er min drømme-arbeidsplass!

5. Hvilken utstilling på INSPIRIA er din favoritt?
“LIK OG UNIK”- Denne utstillingen viser at vi mennesker både er like men også helt unike. “Lik og Unik” forteller deg hvor mange av de som allerede har prøvd utstillingen på INSPIRIA, som er lik deg selv på bestemte områder.

Det er utrolig mange ulike kombinasjoner som gjør at vi som enkelt mennesker skiller oss fra andre. Utstillingens resultater viser alt fra kjønn og hårfarge, til hvordan du legger armene i kors, eller kan lukte blomsten Fresia. Barna synes det er spennende å finne sine egne kjennetegn, og få sin unikhet presentert sammenlignet med tidligere INSPIRIA-besøkende.

Bilde: Ramona Zachariassen