Operasjon Dagsverk 2011

Vi er to jenter fra 9. trinn på Kirkebygden Ungdomsskole i Våler. Vi heter Marita Korsnes og Linn Jeanette Folkenborg. Hvert år, den siste torsdagen i Oktober, er det Operasjon Dagsverk. Det er Norges største solidaritetsaksjon, og går ut på at ungdom jobber inn penger til marginalisert ungdom i U-land. Flere hundre tusen ungdommer i Norge jobber hvert år på OD-dagen. I den anledning var vi på Inspiria en hel dag!  I dag har vi jobbet inn penger til ungdom i Rwanda. Vi har sett på alle utstillingene, og prøvd ut mye forskjellig. En av jobbene våre var å rydde i butikken. Den første timen gikk med på å utforske Inspiria for å bli kjent.

Dette var en av favorittene våre.

Dagen i dag har vært kjempekul! Vi var tidlig ute for å skaffe oss jobben, så tidlig som September. Arbeidstiden var fra 9-15. Det har vært veldig spennende og lærerikt, og vi anbefaler alle å besøke senteret.  Vi fikk til og med prøve gyroskopet! Personalet har vært veldig hyggelige og imøtekommende, og utstillingene var interessante. Vi håper på å få komme tilbake en annen dag.